Jak připravit hamburger? Poradíme snadný postup, který zvládne každý
Hamburger je jídlem typickým pro fast food, o jehož kvalitě nemíváme vysoké mínění. Ale hamburger si můžete připravit i doma. Když použijete vhodné suroviny, budete mít plnohodnotné jídlo, které ocení hlavně děti.
Na jeho přípravu potřebujete bulku, kterou si v ideálním případě upečete sami doma. Není na tom nic složitého. Maso si zakoupíte buď mleté nebo si umelete svoje, které si namícháte v libovolném poměru. Jaké maso použijete, to už je na vás. Jak maso tvarovat, to vám ukáže další článek.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak udělat domácí hamburger
Před kompletací si vše připravte, protože jakmile dáte smažit maso, moc času už mít nebudete.
- Bulku rozřízněte napůl a obě půlky opečte nasucho na pánvi.
- Spodní část bulky potřete dresingem.
- Na potřenou bulku dejte libovolný salát, použít lze směs salátů nebo jen jeden list.
- Na salát dejte maso, na kterém jste nechali roztéct plátek sýra.
- Na maso a sýr položte další zeleninu a cibuli podle chuti.
- Na závěr přelijte dresingem a přiklopte vrchní částí bulky.
Pokud si stále nejste jistí, jak hamburger složit, poradí vám následující videorecept, podle kterého můžete postupovat. K hamburgeru se často přidávají i hranolky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Ochutit a namíchat maso na domácí hamburgery není složité. S našimi radami to zvládnete snadno
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Komentáře