Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát s balsamikovým octem

Kvalitní balsamico ocet je jemnější a chuťově mnohem zajímavější, než klasický lihový 8% ní. Dejte mu šanci vyniknout i při přípravě vašich pokrmů. I dušené zelenině přidá další rozměr a vy rozhodně nebudete litovat!

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

17. 7. 2018 20:23

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie208 kJ / 50 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky0,80 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy3,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

My jsme si ho dali jako přílohu ke steaku a byl vynikající :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí balzamikovým octem

Suroviny: špenát listový, cibule šalotka, olej olivový, sůl, ocet balsamiko

TopRecepty.cz

Špenát s balsamikovým octem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pvGN

Naposledy jste si prohlédli