Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Uzený bok se výborně hodí do studené kuchyně, protože ho můžete jíst rovnou na chlebu nebo jako součást obložených talířů. Teplý se zase podává jako příloha k luštěninám. Uzený bůček využijete také do nádivek nebo pod vajíčka.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 622 kJ / 2 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,15 g |
Tuky | 224,11 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 23,40 g |
Sacharidy | 61,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Domácí a hezky masitý uzený bok můžeme nahradit velice málo prorostlou oravskou slaninou v celku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:11
8. 12. 2023 20:33
8. 12. 2023 20:11
7. 12. 2023 23:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 38 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 44 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 57 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla?
Další recepty
Suroviny: bůček uzený, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, omáčka sojová
Uzený vepřový bok na cibuli a česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkXm
4 názory