Kakaové hrnečkové řezy s krémem a džemem
Potěšte se kakaovými hrnečkovými řezy, které spojují bohatou chuť kakaového těsta s jemností krému a sladkostí džemu. Dozdobení povrchu je pak na vás, zda zvolíte čokoládovou polevu, šlehačku nebo je jen pocukrujete.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
na malý plech 23x32 cm hrnek 150 ml na velký plech 39 x35 cm hrnek 250 ml
Nutriční hodnoty
Energie | 21 522 kJ / 5 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,86 g |
Tuky | 261,50 g |
Vláknina | 27,38 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 586,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme čokoládovou polevu rozpustíme 150-200 g čokolády na vaření plátek másla nebo omegy máslové a přidáme pár kapek oleje.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 15:00
3. 3. 2024 14:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 1 minutou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 20 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 33 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 52 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 56 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při přípravě krémů a náplní do dortů. Jak připravit krém, který se nesrazí
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, kypřící prášek, kakao, vejce, mléko, olej, kůra citronová, rum, tvaroh ve vaničce, máslo, marmeláda, poleva čokoládová
Kakaové hrnečkové řezy s krémem a džemem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73pEO
2 názory