Bavorská polévka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 855 kJ / 1 160 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,65 g |
Tuky | 52,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 164 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 86,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžeme přidat česnekové topinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2010 21:27
Holky, jak to chutná? Vůbec si to neumím představit,ale může to být hodně zajímavé! Za nezvyklý recept dávám boda a ukládám na vyzkoušení.
4. 3. 2010 18:23
Bibi, aj s tvojou fotkou...http://www.femina.cz/polevky/bavorska-polevka/8706...
2. 7. 2009 12:32
Polévka není vůbec špatná,jen jsem přidala 1 brambor a do smetany jsem rozšlehala 1 vajíčko. Dala jsem fotky a dávám boda
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 2 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 23 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 1 hodinou
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
KuchtinkaHaninka uvařila před 2 hodinami
Křupavé kousky z rybího filé
DanaUrban uvařila před 3 hodinami
Velikonoční mrkvový dort II
Veronika.su uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 4 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 4 hodinami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 4 hodinami
Libečková polévka
Olympus uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bažant: Poradíme, jak jeho maso zpracovat a na co si dát pozor
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Další recepty
Tématické fráze: bavorské knedlícky jak uvařit kukuřici bavorské knedlíčky do polévky bavorské vdolečky hrníčkové recept jak uvařit klas kukuřice recept bavorský chleba bavorsky chleb bavorský knedlík do polévky recept na bavorské knedlíčky bavorský chleb, recept grilovací deska recepty polévka s bavorskými knedlíčky recept na bavorský chleba bavorský chléb recept knedlicky do polevky bavorske bavorská uzená polévka baorská kuchyněv bavorská polévka s knedlíčky bavorská drštková polévka bavorsko- jídla
Suroviny: pivo černé, cukr skořice, máslo, smetana, mouka hladká, sůl, pepř
Bavorská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrR
3 názory