Den preclíků v čokoládě
Národní den
Den preclíků v čokoládě připadá na 7. října. Preclíky v čokoládě jsou oblíbeným chroupáním pro volné chvíle a třeba v Americe jsou těmi nejoblíbenějšími preclíky vůbec.
Není se co divit, že jsou tak oblíbené – tenké, křupavé, máčené v čokoládě v sobě snoubí slanou i sladkou chuť, a to je ve výsledku velmi příjemné. Většina lidí si je pravidelně kupuje v obchodě, ale najdou se i takoví, kteří si upečou preclíky svoje a ty pak namáčí v čokoládě podle chuti – hořké, mléčné nebo i bílé.
Jak na čokoládové preclíky
Nejjednodušší je však vzít koupené slané preclíky, roztopit dobrou čokoládu, preclíky v ní namočit nebo je čokoládou jen pocákat a dobrota je na světě!
Související články
Související recepty
Kdo by neměl promeškat Den preclíků v čokoládě?
Dejte jim vědět
V následujících letech tento den připadá na
Následující významné dny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář