Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila plno pěkných chvilek. Moc na ní vzpomínám. Čest její památce:-K:-K;-(

Pěkný podvečer:-), dnes jsem udělala koprovou omáčku s kynutým knedlíkem. Manžel koprovku nejí, tak si udělal krůtí řízek s bramborem a okurkou. Ještě mu zbyl řízek na večer, já jsem udělala rychlý celerový salát s jablkem podle Romanky, tak si ho může vzít k tomu řízku.

Tyjo to jsou rady. 8-(
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní. :yes:
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)

Poslední diskuze

„Přání a gratulace“ Severinka, před 5 hodinami

„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více