Mleté "steaky" s vejcem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 090 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
Tuky | 66,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2009 22:38
15. 3. 2009 22:12
15. 3. 2009 21:09
14. 3. 2009 14:24
14. 3. 2009 13:58
14. 3. 2009 13:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 15 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sušený mletý zázvor v kuchyni: Můžete ho použít nasladko i naslano
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: steak z mleteho masa steaky z mletého masa hovězí steak z mletého masa tatarák z mletého masa vepřový tatarák tatarak z veproveho steak z mleteho hovězího steak z mletého hovězího masa stejk z mletého masa steaky z mletého hovězího masa hovězí steaky z mletého masa příprava mletého masa stejky z mletého masa tatarák z vepřového masa steak z mletého mlete hovězi mleté maso plněné vejcem steaky z hovězího masa vepřový tatarák recept mleté maso s vejci
Suroviny: hovězí zadní, plecko vepřové, cibule, olej, česnek, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, olej, vejce, kečup sladký
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
6 názorů