Staročeské kyselo
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 3. 2024 13:13
Kolik kvásku? V receptu to není uvedeno. Když budu chtít kyselo vyzkoušet a nevím, kolik té základní suroviny mám použít, můžu uvařit náhodou dobrou polévku, ale také nechutný blivajz. Takže: kolik toho kvásku?
17. 2. 2022 21:07
Výborné, všem doma chutnalo, děkuji za inspiraci
13. 5. 2021 22:05
To je moc krásný kyselo, kdysi jsem si ho objednala v Janských lázních abych věděla co to je poněvadž my ho neznáme. Když mi ho přinesli a já viděla na talíři vodu barvou podobnou vymáchanym položkám a v tom plavalo sražené vejce myslela jsem, že jim to hodím na hlavu, ale gugl mě řekl, že je to opravdu kyselo ????
Od té doby je u nás často, kvásek v lednici a krkonošské kyselo na jižní Moravě ...????
Moc nám chutná.
Od té doby je u nás často, kvásek v lednici a krkonošské kyselo na jižní Moravě ...????
Moc nám chutná.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 5 sekundami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 25 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 59 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky
Frncábníky na sádle: Neobvyklé bramboráky z Podkrkonoší v chuti fantasticky oživí lístky čerstvých kopřiv
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Další recepty
Tématické fráze: staročeské recepty staročeské recepty online podkrkonošské kyselo recept staroceske polevky staročeské brambory recept staročeský recept recepty online na každý den vánoční kyselo recepty staročeské staročeské vaření podkrkonosske kyselo staročeské brambory staroceske recepty z brambor staročeský bramborový salát staročešké starošeské kyselo staročrské recepty vánoční kyselo recept kyselo recept staročeských kyselo
Suroviny: kvásek chlebový, voda, houby, vejce, brambory, cibule
Staročeské kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLZG
3 názory