Holandské maso
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,56 g |
Tuky | 6,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z pořadu U nás v Evropě a vařila ho jedna holandská rodina jako jeden z oblíbených.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 6. 2010 19:10
Hmmm, tohle bude dobré
1. 6. 2010 17:12
Moc pěkné a ta kašička k tomu
1. 6. 2010 17:00
No když je to z Holandska tak je to na 5 bodík
1. 6. 2010 16:56
Rozmarýn, víno, hovězí - skvělá kombinace a recept jak dělaný pro PH, určitě vyzkouším+
1. 6. 2010 16:51
Veľmi pekný recept!
1. 6. 2010 16:45
Jájino to je určitě super . Bodík je tvůj Dělám něco podobného neprozradím a třeba napíšu zase něco pro potěchu břicha i ucha.
1. 6. 2010 16:28
Takhle "primitivní" recepty jsou obvykle ty nej....
1. 6. 2010 16:13
Ale to vypadá jako výborné, voňavé masíko... Po čtyřech hodinách musí pochodovat samo do pusinky... Úplně cítím tu vůni bylinek a vinného výpeku.
Chválím fotku a posílám bod!
Chválím fotku a posílám bod!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 minutami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 31 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 41 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 46 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 53 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 1 hodinou
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 1 hodinou
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 2 hodinami
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: holandské maso holanské karbanátky holandské kuchyně holandské hovězí holandské řízky v ph holandský kotlet "holandský kotlet" holandský pstruh holandské brambory holandské hovězí s cibulí hovězí po holandsku holandské maso recept holandsky tokan maso holandske holandské cukroví holandský pstruh s cibulí holanske brambory holandský recept na hovězí maso hovězí holandská pečeně recept na holandské hovězí maso
Suroviny: hovězí zadní, víno červené, sůl, pepř, rozmarýn
Holandské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NYOv
8 názorů