Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete různými druhy hořčice obměňovat .
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,00 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2016 09:49
17. 11. 2015 18:47
17. 11. 2015 17:47
17. 11. 2015 16:28
24. 3. 2012 20:31
23. 3. 2012 12:24
23. 3. 2012 12:20
2. 3. 2012 17:55
Děkuji
2. 3. 2012 14:03
14. 10. 2010 15:16
7. 7. 2010 13:00
6. 7. 2010 22:54
Dej to prosím příště pro začátečníky
6. 7. 2010 20:48
6. 7. 2010 20:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 28 minutami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 45 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 58 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek s omáčkou kuřecí na pepři přírodní kuřecí plátek s omáčkou kuřecí maso s hořčicovou omáčkou kuřecí plátky kuřecí maso s omáčkou kuřecí plátek hořčicová omáčka kuřečí plátek na pepři kuřecí maso na pepři kuřecí steaky s pepřovou omáčkou kuřecí steak na pepři kuřecí plátek s hořčicovou omáčkou kuřecí steak s pepřovou omáčkou kuřecí prsa v hořčicové omáčce kureci omáčka kuřecí plátek na hořčici hořčicová omáčka k masu kuřecí plátek v hořčičné omáčce kuřecí prsa v horcicne omacce
Suroviny: prsa kuřecí, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, smetana na vaření, olej, sůl, pepř, jíška
Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYnE
14 názorů