Falešný španělský ptáček
Také milujete španělské ptáčky? Pokud stále dumáte, co vařit o víkendu, ale nechcete stát půl dne u sporáku, tento recept vás nezklame. Odpadá zdlouhavé pracné plnění a zatáčení masa. Omáčce to na chuti nijak neubere a vy budete sklízet chválu od celé rodiny.
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme podávat s rýží nebo houskovým knedlíkem. Levné a celkem rychlé jídlo!
ZDROJ: http://jitulciny-recepty.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2017 13:50
dobrý den ja si myslím že je jedno jaky salám tam přijde, jde o to kolik do jídla chcete vrazit peněz.
28. 12. 2017 21:57
Paul Sulc: sice nejsem profík ale také mám rád ty zatočené a rád si je i zatočím, moje drahá dělávala také ty rozlítané ale já jí to rozmluvil a dělám je raději sám. Tohle na tom videu bych nejedl vůbec a i kvůli tomu Junioru, do ptáčků (ať jsou zatočené nebo rozlítané) patří pořádný chutný párek krom dalších ingrediencí.
27. 6. 2017 17:45
Paul Sulc: Víte, že si vytahujete části příspěvků tak, jak se to Vám hodí? Ono totiž "do omáčky nepatří" nebo "dle mého do omáčky nepatří" neznamená vůbec to samé. Vy ten rozdíl necítíte?
5. 5. 2017 07:56
Paul Sulc: Kristyna píše, že tam nepatří dle jejího názoru, a já jsem pro, aby se nikomu neupíralo právo říci vlastní názor, zvláště když to udělá slušně. Zajímavé, že Vám hrubé výpady, kterých je zde celá kupa, nevadí, a zasedl jste si právě na Kristynino vyjádření. V tom tedy opravdu velký rozdíl cítím!
5. 5. 2017 03:20
DAJDA Vazeny, mate pravdu, pokud reknu, ze neco nepouzivam, je to jen oznameni, to je v poradku. Pokud ale reknu, ze ''to tam nepatri'', to uz oznameni neni, to je direktiva, co se ma, a co se nema. Vy ten rozdil necitite?
4. 5. 2017 09:16
hadropletka: Pokud vás nebaví balit, zkuste z mletého. Je to méně pracné a hlavně není potřeba hodinu dusit. Prostě si z mletiny uděláte placku jako na karbanátek, jen nižší a větší, pak už je to stejné jako z kravičky...
4. 5. 2017 08:06
No, v postupu bych vyčenžoval body 3 a 4
4. 5. 2017 05:17
Paul Sulc: Kristýna nedělá nic jiného, než že říká, co používá ona sama! Neradí, nezakazuje, jen sděluje svůj názor. Nezapomínejte prosím, že tahle rubrika obsahuje komentáře k receptům a je podřazena rubrice Diskuze. Diskutovat, co dávám do jídla, se snad ještě smí, ne?
4. 5. 2017 01:34
Kristyna : do omacky patri to, co mi tam chutna, jestli je to maggi a Knorr jiska, je to moje vec. Jestli mi to chutnat nebude, priste to tam nedam. Lidem se da poradit, ale rikat jim, co se patri ci nepatri, je trochu arogantni, nemyslite.
3. 5. 2017 18:10
Maggi a Knorr jíšku ? proč ? Jinak to vařím podobně ale maggi jako dochucovadlo nepoužívám vůbec, navíc dle mého do omáčky nepatří
9. 4. 2017 15:00
Právě vařím už mě nebaví to balení ,tohle je rychlé a velice chutné, nemám ráda crcání a patlání.
23. 3. 2017 10:33
Výborné a celou rodinou milované Jiné už vůbec nedělám ....
6. 1. 2017 12:12
Blanchete: váš komentář z důvodu vulgarity mažu.
30. 11. 2016 20:57
Oprášila jsem díky vám jídlo, které mně učila kámoška tak před 15-ti lety. Španělského nemám ráda kvůli vnitřku, ale rozlítanci jsou skvělí. Vejce i okurku dávám až úplně nakonec. Přečetla jsem pár receptů a ten Váš je tomu kámošky nejvíc podobný. Díky a papáníčko bylo skvělé. Určo budu opakovat, neb je to jedno z mála jídel kdy dostanu do přítele jako přílohu rýži.
5. 10. 2016 01:19
josef dvorak Zda se, ze patrite mezi lidi, kteri radi poucuji a rikaji samozrejmosti. Ano, profik to zatoci, vsak ale je za to take slusne zaplacen. Vy si je tocte jak chcete, nam ostatnim staci ''na placato".
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 52 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rozlítané španělské ptáčky rozlítaní ptáčci falešné ptáčky falešní ptáčci rozlitane ptacky rozlítané ptáčky recept recept na rozlitane ptacky rozlitani ptacci recept španělské ptáčky falešní ptáčci recept omáčka rozlítaní ptáci recept na falešné ptáčky rozlítaní ptáčci z vepřového recept na rozlítaný ptáčky rozlitany ptacky rozlítané španělské ptáčky z vepřového ptáčky recept rozlítané španělské ptáčci rozlítaný ptáčci falešný ptáčky
Suroviny: maso hovězí, vejce, okurky sterilované, špek, salám měkký, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda
Falešný španělský ptáček
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DLn
171 názorů