Dědkův vánoční pstruh
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Výborné pro ty co nemají v oblibě na vánoce kapra, nemají rádi smaženou rybu, ale přesto si rybu neodpustí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2010 16:52
4. 12. 2010 16:03
Take bych hned ochutnala. +5
4. 12. 2010 13:43
Krásně propečená kůže a krásná fotka.Jemný pstruh je výtečná ryba.Směs koření nemám,ale namíchám si sama podle tohoto postupu.Díky.
4. 12. 2010 13:22
Mno, mňam, dala bych si hned
4. 12. 2010 12:41
Pstroužky můžu ve všech kombinacích, koření seženu (měla jsem od URBANA dědkovo koření, ale určitě nebyl v názvu kapr, složení si už nepamatuju) na trzích.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 27 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak oslavit Den otců? Máme pro vás tipy na dobroty, které zaručeně potěší tatínky i dědečky
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: pstruh recepty příprava pstruha vykoštění pstruha jak vykostit pstruha pomazánka z ryb koření na pstruha recept na vanocniho pstruha recepty na pstruha pstruh kořenářství samuel filety z pstruha vánoční recepty ryby priprava vanocniho pstruha výborný pstruh pstruh kosti vánoční ryba recept na pstruha pstruh recept přepuštěné máslo recept jak udělat filety z kapra
Suroviny: pstruh, sůl, citron, mouka hladká, ghee, koření, petržel, česnek, hořčice, kmín celý
Dědkův vánoční pstruh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2QR
5 názorů