Krakonošovo tajemství
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 859 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 6,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 23,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tímto receptem jsem se inspirovala v časopise "Rytmus života"
Hořčici jsem použila francouzskou Dijonskou a pepř byl drcený tříbarevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2013 07:52
dělávám podobně, moc dobré, doporučuji všem
11. 6. 2013 16:40
Dneska jsem to udělala,pro změnu jsem se inspirovala Chvilkou v kuchyni ,výborný recept...přidala jsem fotku
7. 12. 2011 21:23
je to moc dobré, rychlé a bez nádobí...paráda
26. 1. 2011 10:39
Růženko, dělám stejně, takže vím, že tahle dobrota nejenom voní, ale i báječně chutná
25. 1. 2011 18:37
Další recept z jednoho hrnce a určitě moc velká dobrota. Paráda +
25. 1. 2011 15:31
Ty brďo tak to jo to bych si taky dala+1
25. 1. 2011 15:05
Růženko bodtaky dělávám podobné, je to moc dobré
25. 1. 2011 14:50
Holky moc vám děkuji za kladná vyjádření k tomuto receptu a za bodíky opravdu vyzkoušejte,je to mooooc dobré a i rychlé a Srettko tu vůni tohoto papání jsem naschvál směrovala k tobě,já věděla,že tě probudí opravdu to krásně vonítakže díky moc
25. 1. 2011 12:43
ukládám
25. 1. 2011 10:15
tohle dělávala naše bábinka...když pak ten AL-raneček votevřela...no to byla vůůnička takže rozhodně muším dáti boďana
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
p.s. a já si řikala, co se to naším santa georgovem táhlo za vůně
25. 1. 2011 09:06
mňam!
25. 1. 2011 02:45
Ruzenko, vyvedeny receptik..... +13
25. 1. 2011 01:45
dobrota+12
25. 1. 2011 00:44
Růži,moc dobré to je,děláváme také.Vyzkoušej medovou hořčici.Pak je to takové sladkokyselé.Pokud rádi nasládlé maso. Každopádně bodík a brzy zrealizuji.Na gril chuťovčička.
25. 1. 2011 00:09
Růžo, to nemá chybu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krakonosovo maso hovězí roštěná recept krakonoš recepty krakonošovo maso krakonošovy dobroty krakonošovo dobroty recept na krakonose krakonosovo kyselo krakonošova roštěná mail krakonosovo.cz loc:cz krakonošovo kuře krkovice krakonošova krkonosovo tajemstvi recepty tajemstvi krakonosovo koreni recept na krakonošovo kuře krakonošovo kuřecí maso krakonošova krkovice krakonoš recept krkovice s dijonskou horcici platky z krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, cibule, slanina anglická, okurky sterilované, pepř mletý, sůl, hořčice, olej, tymián
Krakonošovo tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rYr6
24 názorů