Jemný boršč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 182 kJ / 761 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,23 g |
Tuky | 32,24 g |
Vláknina | 18,62 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 69,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2014 14:50
spagetka: že by zajtra prišli na rad guláše?
15. 10. 2014 12:00
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
spagetka:
spagetka:
15. 10. 2014 11:57
ke kazdemu urcite ne,jen k tem spatnym. jsou tady i dobre recepty :D
15. 10. 2014 11:15
konfetka: To budete stejný komentář o knedlo zelo vepřo z krupičky psát ke každému boršči?
15. 10. 2014 11:13
to nemyslite vazne. tohle prece neni borsc. to je stajny kdybych uvarila krupicku a pojmenovala to "knedlo vepro zelo"
20. 3. 2009 21:12
Moc dobrá polévka, ale nedávala jsem mléko
11. 3. 2009 13:43
tady fazolky, rajčata papriky, žádné maso a dokonce sýt! Zajímavá prohlídka borščůVšechny jsou určitě zajímavé.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 8 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 16 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 19 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 22 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 30 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 53 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 56 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: boršč z králíka boršč z cukety smetanový boršč boršč z papriky boršč smetanový boršč cuketa borsc kralici klasický ruský boršč rychlý boršč boršč z vepřového boku recept borsc boršč mleko pravý ukrajinský bořčš recept vepřový bok boršč s cuketou boršč z králíka vaření-kapaní do polevky veprovy bok kapaní do polévky recept boršč polévky
Suroviny: zelí, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, rajče, cuketa, vývar hovězí, máslo, mouka hladká, mléko, sýr strouhaný, pepř, sůl, petrželka
Jemný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p4y
7 názorů