Divočák s rozmarýnem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,35 g |
Tuky | 94,14 g |
Vláknina | 11,53 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 21,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Osobně bych doporučil i hovězí či telecí z důvodu těžkého schánění masa z divočáka z důvěrohodného zdroje. Také si myslím, že by bylo dobré i bílé zelí, na které jsme u nás na jihu více zvyklí.
Bylo to až překvapivě moc dobré a velmi křehké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2016 20:29
Děkuju za info, v souvislostech o jaké jsem nestál.
1. 9. 2016 14:59
Rajský: pokud můžu, částečně odpovím za autora - Vašek už mezi námi bohužel není
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv
1. 9. 2016 14:50
Abych pravdu řekl, připadá mi to jako vařené "od stolu" . Profesionál by nedoporučoval hafo pytlíků koření ani nazaměňoval divočáka za telecí. Zejména to, mně příne hodně, ale hodně zavádějící. On ani ten rozmarýn jako dominantní součást názvu a pokrmu mně mě u divokého prasete moc nesedí. Dumat nad bílým a čeveným zelím? Že na jihu Čech je nějaký problém se zelím?
29. 3. 2013 15:45
Drahá Ivanko divočák se da sehnat poměrně dobře jen by ste pro to pro mého přítele ňeco malého udělat .Asi víte o čem je řeč prostě vam poslu podrobnosti
29. 3. 2013 15:38
Mili Michale je pusobive co tu pisete,ale prosim vas usetrete nas zbytecneho slintani nad vasim obedem dekuji
29. 3. 2013 15:32
Právě jsem dostal plec z divočáka tak uz se moc mooc těšim az se pěkne propeče a bude putovat mým žaludkem))ou
20. 1. 2013 11:56
Podlívám bílým vínem, a dávám hodně rozmarýnu! příloha-šťouchané brambory
16. 9. 2012 13:18
ja třeba kupuji divočaka křiženyho s vietnamcem musi byt o otci proužkaty kdyz ho kupuji od mala cena je bomba za maleho davam 800kč trva tak 4 měsice vykrmeni a je to skvěle masičko )))
5. 11. 2011 20:34
anna Kocikova:Divočáka stehno a ořez někdy mívají v Metru !
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.
22. 6. 2011 09:56
Tak tohle mi nějak uniklo"divočáka"mám už jen jednoho a toho nedámAle jak píše Kadlík,určitě to půjde i z toho odleželého hovězíhoRecept se mi líbí+11
28. 3. 2011 20:45
Tak tohle bych si dala vazne, lepe, jak husu, kachnu, bezne k sehnani a k peceni, jejda, kde sehnat maso z divocaka? moc to vypada dooobre Iva
28. 3. 2011 20:44
28. 3. 2011 20:30
Vendo,krásný recept,divočák také je,brzy vyzkouším+1
28. 3. 2011 17:39
Vašku, tak to by si pochutnal můj manžel ten má rád divočinu všeho druhu +
28. 3. 2011 17:32
Měla jsem dnes na talíři podobné,jen místo divočáka jsem se musela spokojit s prasetem domácím.Nikdy jsem nejedla nic z divočáka,bude to pochoutka!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 32 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 34 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 45 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 47 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Další recepty
Tématické fráze: divočák recepty recepty z divočáka žebra z divocaka pečená žebra z divočaka pečený divočák se zelím divočák se zelím pečený divočák žebra na zelenině žebra z divočáka recepty guláš z divočáka recepty divočák steak z divočáka žebra z divočáka recept divočák žebra plec z divočáka recept plec z divočáka jídlo z divočáka divočák recept steak z divočáka recept divočák žebra recepty jídla z divocaka
Suroviny: maso, slanina, česnek, sádlo, olej, cibule, mrkev, celer, petrželka kořenová, rozmarýn, masox, ořech muškátový, kmín drcený, koření, koření na vepřové maso, koření na steak, koření gyros
Divočák s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n01
22 názorů