Nové brambory s rozhudou
Rozhuda je tradiční tvarohová pomazánka s pažitkou nebo cibulkou. S úrodou nových brambor pak můžeme přichystat snadný, výživný a lehký oběd. Uvařené půlky brambor potřeme jemnou rozhudou, posypeme bylinkami a podáváme třeba se sklenicí kefíru.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,67 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 24,23 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 212,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2012 17:57
6. 4. 2011 12:11
30. 3. 2011 14:35
30. 3. 2011 14:28
29. 3. 2011 13:04
29. 3. 2011 09:51
29. 3. 2011 09:46
29. 3. 2011 09:28
29. 3. 2011 09:27
29. 3. 2011 08:20
28. 3. 2011 23:27
28. 3. 2011 21:37
28. 3. 2011 21:14
28. 3. 2011 21:11
28. 3. 2011 21:01
Taky se už tolik těšíte na Velikonoce?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 50 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: nové brambory recepty nové brambory rosti s rozhudou nové brambory recept recept nove brambory recepty z nových brambor bramborové rosti s rozhudou rozhuba nové brambory recepty tvaroh pomazanka z tvarohu k novym bramboram pomazánka s rozhudou pečené brambory s rozhudou jidla z novych brambor nové brambory s pazitkou nové brambory ve slupce nové brambory s...... křapance z novych brambor recept novy bramborrecept rozhuda s koprem recept brambory jedle
Suroviny: brambory rané, tvaroh měkký, majonéza, česnek, pažitka, cukr, sůl
Nové brambory s rozhudou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYk7
18 názorů