Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Suroviny
Porce: 620 g
Nutriční hodnoty
Energie | 12 811 kJ / 3 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,85 g |
Tuky | 35,88 g |
Vláknina | 30,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,62 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 574,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo bramborové kaše v prášku můžeme použít vařené, vychladlé nastrouhané brambory, ale musíme ubrat vodu. Na daný recept bych použila dvě malé nebo jednu středně velkou až větší bramboru.
Chlebíčkovou formu mám o velikosti 32 x 11,5 o výšce 8 cm
Mám ještě jednu větší, kde dělám z 1,5 dávky, ta je o velikosti 40 x 12,2 a stejné výšce.
Můžeme použít i jiný typ formy.
Vodu jsem se naučila na radu kamarádky spíš vážit než odměřovat. Mám několik různých odměrek a každá odměřuje jinak. A některé rozdíly jsou dost velké. :-))
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2011 18:18
5. 8. 2011 18:03
5. 8. 2011 10:12
5. 8. 2011 08:41
5. 8. 2011 07:32
Oveska: Rebi už odpověděla, jen ještě dodám, že jsem v poznámce doplnila, že na daný recept stačí jedna vařená brambora, jen se teda musí ubrat trochu vody. Nemám vždy po ruce vařené brambory, tak právě používám tu instantní kaši. Přidává se proto, že chlebík je pak déle vláčnější. Vždy je lepší použít čerstvé věci než instantní Já bych ji třeba nepoužila jako přílohu, ale do chleba ji přidávám
4. 8. 2011 23:29
4. 8. 2011 23:23
4. 8. 2011 23:00
4. 8. 2011 22:23
4. 8. 2011 22:18
4. 8. 2011 19:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý toast s mozzarellou a šunkou: Připravte skvělou snídani podle videonávodu
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: chlebíčková forma pečení v kameninové formě kameninové formy na pečení kameninové formy grahamová veka recept silikonové formy na pečení recepty pečení v keramické formě domácí grahamová veka grahamová veka jak se peče v silikonové formě domácí chléb ve formě pečení chleba v kameninové formě postup jak se peče v kameninové ve formě forma na pečení veky graham mouka kase pečeme v kameninové formě grahamova buchta grahamova kaše recept na grahamovou veku kameninové pečící formy
Suroviny: mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka grahamová, kaše bramborová v prášku, sůl, cukr, voda, olej, droždí čerstvé, semínka lněná
Snídaňový chlebík s grahamovou moukou pečený ve formě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnD8
11 názorů