Jehněčí podle Jamie Olivera
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 293 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 2,48 g |
Vláknina | 3,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 9,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem okoukala z pořadu 30 Minutes Meal s Jamie Oliverem. V originále jsou použity kotletky, ja jsem sehnala pouze řízky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2011 16:55
zdroj: http://www.e-jamie.eu/clanky/jamie-oliver-30-minut...
17. 8. 2011 22:55
17. 8. 2011 22:41
17. 8. 2011 18:36
17. 8. 2011 18:12
17. 8. 2011 16:41
17. 8. 2011 15:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 26 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 41 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: jejmi oliver jamie oliver recepty jami oliver jehněčí podle jamieho olivera jamie oliver 30 minut v kuchyni recepty jami oliver recepty jehněčí řízky recepty jamie olivera jemie oliver recepty recepty jamie olivera recepty jamie oliver jamie oliver 30 minut v kuchyni jamie olivera jamie recepty jejní oliver recepty podle jamie olivera jamie oliver skopové pečená žebra podle jamie olivera jami oliver vareni recepny jami
Suroviny: kotleta jehněčí, olej olivový, česnek, hořčice dijonská, ocet vinný bílý, tymián sušený, rajče cherry, sůl
Jehněčí podle Jamie Olivera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqGm
7 názorů