Červená pomazánka s obložením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 135 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,74 g |
Tuky | 52,37 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 623 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 12,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Červená pomazánka byl pracovní název u nás doma a dnes už jí jinak neříkáme.
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2013 20:19
25. 10. 2011 16:07
Ale u takové dobroty by mi i ty narvané koutky nevadily+12
25. 10. 2011 08:34
24. 10. 2011 08:45
23. 10. 2011 20:13
23. 10. 2011 19:47
23. 10. 2011 19:45
23. 10. 2011 19:44
23. 10. 2011 19:27
23. 10. 2011 19:21
23. 10. 2011 19:12
23. 10. 2011 19:09
23. 10. 2011 19:07
23. 10. 2011 19:03
23. 10. 2011 19:01
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka on line
Suroviny: sýr tvrdý, protlak rajčatový, olej, cibulka, pepř, sůl, cukr, vejce, máslo, sýr niva
Červená pomazánka s obložením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9D0
17 názorů