Karamelizované kysané zelí podle Oldy
K podzimu neodmyslitelně patří kysané zelí. Ale co takhle zkusit udělat zelí trochu netradičně? S karamelizovaným cukrem vykouzlí sladkou chuť a pěknou barvu. Teď už jen kachnu s knedlíkem a hostina může začít.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,51 g |
Tuky | 46,24 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 93,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept pochází ze stránek Labužník, kde ho uveřejnil uživatel Olda. Za čas, po který recept vařím, jsem ho částečně upravila podle našich chutí a výsledek předkládám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 10. 2023 12:29
7. 10. 2023 09:40
6. 10. 2023 12:10
2. 7. 2017 12:26
2. 7. 2017 12:20
1. 7. 2017 12:35
1. 7. 2017 11:12
29. 10. 2015 12:03
6. 2. 2014 14:31
11. 11. 2013 08:12
29. 10. 2012 19:18
28. 10. 2012 21:11
28. 10. 2012 11:05
18. 5. 2012 11:32
28. 2. 2012 12:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 26 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 34 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 40 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nakrouhané a prosolené zelí necháváme odležet. Někdy pustí příliš šťávy, kterou můžeme dále využít při vaření
Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Vyzkoušejte novou chuť kysaného nebo hlávkového zelí. Máme pro vás recepty na zelí karamelizované
Další recepty
Tématické fráze: karamelizované zelí karamelizované červené zelí recept na kysané červené zelí červené zelí na karamelu kysané zelí recepty karamelizovaný cukr karamelové zelí zelí na karamelu kysané zelí recept zelí k haluškám kysané zelí na sladko kysane zeli s karamelem recept na kysané zelí červené karamelizované zelí karamelové červené zelí karamelizovqané zelí červené zelí karamelizované recepty z kysaného zelí kysané zelí na sladko recept zkaramelizovane zeli
Suroviny: zelí kysané, cibule, cukr krystal, olej, vývar masový, mouka hladká, kmín celý, sůl
Karamelizované kysané zelí podle Oldy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5jK
37 názorů