Maso v tatarce
Jednoduchý a rychlý recept na přípravu kuřecího masa. Dokonalému spojení chutí pomůže krátké odležení masa v lednici. Zvolit můžete oblíbenou přílohu a výborné to bude také se zeleninovým salátkem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 083 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,94 g |
Tuky | 7,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 788 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2011 15:42
5
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 12 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí maso v tatarce kuřecí řízky v tatarce řízky v tatarce veprove maso v tatarce kuřecí plátky v tatarce kuřeci medailonky v tatarce řízek v tatarce kuřeci maso na tatarce vepřove na tatarce kuřecí nudličky v tatarce vepřové v tatarce kuřecí prsa v tatarce vepřové řízky v tatarce vepřové plátky v tatarce veprovy rizek v tatarce vepřové maso na tatarce vepřové plátky na tatarce kuřecí v tatarce kuřecí prsíčka v tatarce kuřecí řízek v tatarce
Suroviny: prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, česnek, mouka hladká, olej, tatarská omáčka
Maso v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M5rm
1 názor