Nokerle (noky) s vajíčkem
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 913 kJ / 4 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,06 g |
Tuky | 229,53 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,26 g |
Sacharidy | 375,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2010 02:05
18. 4. 2010 13:29
5. 6. 2009 15:36
6. 5. 2009 12:05
6. 5. 2009 12:00
Ale to množství:-.Dělala jsem je z celé várky a bylo jich jak pro rotu vojáků.Ale to neva.Zbytek jsme si zapekli(místo těstovin) se salámem a vajíčky,přidali okurkový salát a bylo to taky "žravé".Jen o tom píšu a už se mi zase sbíhají sliny jak mlsnému pséku.Tohle jídlo zařadím mezi časté a moc děkuji za dobrotu
16. 3. 2009 15:27
Takto s vejcem bývají většinou k večeři. K obědu je dělá s takovou smetanovo-paprikovou šťávou a kuřecím masem (něco jako hodně řídké kuře na paprice).
Vřele doporučuji..
8. 1. 2009 06:28
7. 1. 2009 22:51
21. 10. 2008 13:33
21. 10. 2008 13:22
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 34 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 36 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 47 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 49 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: nokedle nokrlata nudle s vajíčkem nokrdle specle s vajičkem nocky s vajickem nokedly jidlo z vajicek halušky s vajíčkem nokrle nokedle recept recepty s vajíčky špecle s vajíčky nokrlata recept nokedli recepty s vajíčkem jídla z vajíček noky s vajíčkama domaci nokrdle špecle se zelím
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, sůl, vejce, cibule, olej, pepř černý, slanina uzená
Nokerle (noky) s vajíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yxA
10 názorů