Cibulová krkovička
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 574 kJ / 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-FB stránky "Dobrou chuť". Mám dovoleno od autorky vložit recept na Toprecepty. Tímto jí děkuji za vynikající jídlo.
Lze upravit tím samým způsobem i kuřecí, popřípadě krůtí maso, jen je nedáváme do trouby, ale dusíme kratší dobu přikryté na pánvi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 4. 2024 09:34
6. 12. 2023 13:05
19. 10. 2023 21:39
4. 2. 2018 13:32
4. 2. 2018 12:32
10. 9. 2017 16:06
10. 9. 2017 12:33
8. 1. 2015 16:37
10. 10. 2013 17:54
10. 10. 2013 15:55
10. 10. 2013 15:05
31. 12. 2012 14:29
Slintám a posílám bodíka
31. 12. 2012 11:27
30. 12. 2012 18:32
30. 12. 2012 17:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 38 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 55 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 2 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 2 hodinami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: krkovice na cibuli krkovička na cibuli cibulova krkovička steak z krkovice na pánvi krkovička na pánvi krkovička na cibuli recept krkovice s cibuli krkovička s cibulí steak z krkovičky na pánvi krkovice s cibulovou krustou krkovice recepty cibulový steak z krkovičky recepty z krkovičky na pánvi rychlá krkovička krkovice na cibuly top recepty krkovice krkovička krkovice na grilovaci panvi cibulová krkovice krkovice recept
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, hořčice plnotučná, sůl, pepř mletý, olej
Cibulová krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DwX
28 názorů