Vepřové srdce s mrkví a hráškem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 444 kJ / 823 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
Tuky | 43,20 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 82,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
U nás moc chutná dušená mrkev, protože jsem měla vepřové srdce s kterým jsem jí ještě nedělala, tak mě napadlo to vyzkoušet a udělala jsem dobře, to srdíčko má moc lahodné maso!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2013 18:45
21. 1. 2013 18:05
21. 1. 2013 18:03
21. 1. 2013 17:44
21. 1. 2013 13:31
21. 1. 2013 13:14
19. 1. 2013 21:14
19. 1. 2013 20:52
19. 1. 2013 18:40
19. 1. 2013 18:34
19. 1. 2013 18:32
19. 1. 2013 18:23
19. 1. 2013 18:22
19. 1. 2013 18:21
pochutnala bych si
Já jen kupuji srdíčka ty nejmenší, kratší dobu se vaří
19. 1. 2013 18:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 35 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: vepřové s mrkví a hráškem vepřové srdce vepřové srdce recepty recept na vepřové srdce vepřové na mrkvi vepřové v mrkvi omáčka z vepřových srdcí pro ph dušené vepřové srdce srdce s mrkví jak dlouho se vari veprove srdce vepřové s mrkví dušené vepřové srdíčko vepřové v mrkvi s hráškem dušené vepřové s hráškem a mrkvi vepřové s hráškem a mrkví vepřové plátky s hráškem a mrkví smažené vepřové srdce vepřové na mrkví a hrasku vepřové na dušené mrkvi a hrášku vepřové platky na hrasku a mrkvi
Suroviny: srdce vepřové, mrkev, hrášek mražený, mouka hladká, med, cukr krystal, šťáva citronová, vývar, máslo, pepř, sůl
Vepřové srdce s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJ12
15 názorů