Kaštanová dobrota
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Absolutně jednoduché, primitivní, výýýýborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2012 20:25
Lusinda79:Do kruty dávám jenom celé oloupané uvařené kaštany,které jesté chvilku povařím v mléce.Nedávam jich moc ,ale musí být opravdu kvalitní,ne ty z Tesca ,jinak radši spařené mandle.V sezóně lze koupit i kaštany tady od Bratislavy ,a ty kupuju nejradši! Soused má kaštany v zahradě ,ale postavil si novej plot....
23. 11. 2011 09:45
Letos jsem sehnala kaštanové pyré, tak jsem musela vyzkoušet. Na mě je to moc sladké, ale je to super rychlovka a chutná+
18. 10. 2011 08:35
spagetka:pyré mají v Lídlu v mrazáku, náhodou jsem na něj včera narazila, jupíííí
2. 10. 2011 11:50
Simona Kucerova:Zlatý klas od Dr.Oetkera je pudinkový prášek vynikající kvality.Není ochucen a přidává se do něj na vanilkový krém nebo pudink vanilkový cukr.Bez něj si tady hospodyňky asi pečení neumějí představit. Je to součást kuchyně!
Bez tohoto výrobku ve špajzu, asi není žádná "slušná domácnost"!
Tedy ti, co se neživí pizzou a hamburgry a umějí péct a vařit.
Používá se jako přesně odměřený prášek na pul litr mléka nebo pro hustší pudink jako základ krému se čtvrtlitrem smetany na vaření !
Bez tohoto výrobku ve špajzu, asi není žádná "slušná domácnost"!
Tedy ti, co se neživí pizzou a hamburgry a umějí péct a vařit.
Používá se jako přesně odměřený prášek na pul litr mléka nebo pro hustší pudink jako základ krému se čtvrtlitrem smetany na vaření !
2. 9. 2011 14:36
Veronika.Hrozna:zlatý klas???myslím,že jsem viděla tady mouku zlatý klas
2. 9. 2011 14:32
Lusinda79:Co když to mimi podědí,myslim to pyré !
2. 9. 2011 14:21
Simona Kucerova:Všechno ne,ale pyré by bejt mohlo ,že jo!
Zde je to úplně běžný artikl ,a zřídkakdy se stane,že není.A teď mé napadlo,když bylo MS v hokeji ,tak nebylo pyré!!!
Zde je to úplně běžný artikl ,a zřídkakdy se stane,že není.A teď mé napadlo,když bylo MS v hokeji ,tak nebylo pyré!!!
2. 9. 2011 14:18
Lusinda79:To nemyslíte vážně ,to není ani Zlatý klas ?????
To je zralý na další revoluci ! Ježíšmaria,o co "všechno" přicházím když žiju v Bratislavě!
To je zralý na další revoluci ! Ježíšmaria,o co "všechno" přicházím když žiju v Bratislavě!
2. 9. 2011 13:09
Veronika.Hrozna:Veroniko to je děs,pyré jsem ještě nevidělaa to mám jedlé kaštany moc rádaasi nemůžeme mít všechno
taky bych zaběhla do Maďarska,ale mám to trošku z ruky
taky bych zaběhla do Maďarska,ale mám to trošku z ruky
2. 9. 2011 13:01
spagetka:To je děs,jak to ,že nemáte pyré????
Co se úplně zmagořili ,ti obchodníci! Tady v Bratislavě je to zcela běžně k dostání,všude. A když náhodou takkhle v září už není,tak běžím do Maďarska ,tam je vždycky,protože Maďaři se bez pyré neobejdou.Dělají z toho spousty mňamek,ani nevím jak se všechny jmenují,ale stojí za hřích.
Co se úplně zmagořili ,ti obchodníci! Tady v Bratislavě je to zcela běžně k dostání,všude. A když náhodou takkhle v září už není,tak běžím do Maďarska ,tam je vždycky,protože Maďaři se bez pyré neobejdou.Dělají z toho spousty mňamek,ani nevím jak se všechny jmenují,ale stojí za hřích.
8. 12. 2008 21:54
TAK PRIMA, RADŠI TI NIC PŘÁT NEBUDU, TO SE PRÝ NEMÁ. jEN OBČAS dej vědět, co a jak
8. 12. 2008 21:29
Já už to Spagetko bonzla, spíš tehdy omylem, mimi bude v létě.
8. 12. 2008 21:27
..buď ráda Spagetko, že máš rozumnou holku-já promovala v šestinedělí Říkám to i své sestře-cestuj, studuj a ještě jednou to samé
8. 12. 2008 21:25
Lusí ... že by? nechci to zakřiknout, opatrně naznač
8. 12. 2008 21:24
Makro by mohlo být v Liberci ....no díky. Jinak Slovák se na obzoru nerýsuje - tedy u mne . Nevím ještě jak to má dcera ta je ve svých 28 letech prý ještě nedospělá na vážný vztah ...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 4 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kaštanové pyre kaštanová mouka recepty jedlé kaštany recept kaštanová mouka kaštanové cukroví kastanova mouka recept kaštanový krém kaštanová nádivka kaštanové pyré recept cukroví z jedlých kaštanů kaštanový krém recept recepty z kaštanové mouky cukroví z kaštanového pyré cukroví z kaštanové mouky jedlé kaštany recepty kaštanové pyré recepty krém z jedlých kaštanů kastanova babovka recepty recepty s kaštanovým pyré
Suroviny: pyré kaštanové, poleva čokoládová, šlehačka
Kaštanová dobrota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDlv
29 názorů