Kuře z pánve s cizrnou a žampiony
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 312 kJ / 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,83 g |
Tuky | 85,47 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,77 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Upravený recept ze staršího vydání Apetitu
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 9. 2021 17:37
10. 4. 2014 13:08
14. 1. 2014 18:35
olahok: Oli, kdybych si nepřečetla dnešní Ivanky komentář, tak ani nevím, že jste taky toto jídlo vařila. Jsem moc ráda, že vám chutnalo
14. 1. 2014 14:09
28. 2. 2013 18:05
27. 2. 2013 18:18
27. 2. 2013 11:21
27. 2. 2013 09:22
26. 2. 2013 19:20
26. 2. 2013 19:17
26. 2. 2013 18:06
26. 2. 2013 18:05
26. 2. 2013 17:48
26. 2. 2013 17:16
26. 2. 2013 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 7 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 40 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: kuře s cizrnou cizrna recepty recepty z cizrny kuře na žampionech kure recepty pečené kuře s cizrnou žampiony na panvi slaný nálev na kuře cizrna recept kuře ve slaném nálevu kuře se žampiony kuře žampiony žampiony recepty zapečené kuře s cizrnou recept kuře s cizrnou recepty s cizrnou recepty na kuře kuřecí stehna s cizrnou kuřecí stehna zapečené s cizrnou pikantní zampionova směs s cizrnou
Suroviny: stehno kuřecí, žampióny, cizrna, hrášek, slanina, cibule šalotka, ocet balsamiko, estragon, rozmarýn čerstvý, petrželka zelená, olej, vývar, mouka hladká, máslo, sůl, pepř
Kuře z pánve s cizrnou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mXv9
24 názorů