Karbanátek ze salámu
Občas je potřeba zužitkovat suroviny z lednice. Salám a sýr osmažený v podobě karbanátků může schovat přebytky a zároveň zajistit skromné ale syté jídlo. Pokud zvolíme vhodnou přílohu a přidáme čerstvou zeleninu, nebude smažený pokrm tak velkým dietním hříchem.
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 956 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,18 g |
Tuky | 52,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 9,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chutnalo se šťouchanými bramborami, může být bramborová kaše nebo uvařené brambory. Můžeme přidat třeba tatarskou omáčku, rajčata ap.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2019 08:13
31. 7. 2014 08:00
26. 6. 2014 08:49
26. 6. 2014 08:46
3. 8. 2013 22:59
29. 5. 2013 10:09
31. 3. 2013 10:31
28. 3. 2013 22:39
28. 3. 2013 20:14
28. 3. 2013 15:34
27. 3. 2013 21:57
27. 3. 2013 11:30
27. 3. 2013 10:51
27. 3. 2013 10:34
27. 3. 2013 08:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Na karbanátky nebo sekanou můžeme použít i jiné suroviny než mleté maso. Určitě ušetříme. A jaké jsou ty nejlepší varianty?
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: co k večeři co k večeři recepty co uvařit k večeři co rychlého k večeři co uvařít na oběd něco rychlého k večeři co dobreho k večeři co rychlého na oběd rychlé recepty k večeři co bude dnes k večeři recepty co na veceri co dnes k večeři něco dobrého k večeři co dnes uvařit k večeři recepty co dnes uvařit k večeři co vařit k večeři co rychlého uvařit recepty na večeři rychlý oběd recepty k večeři
Suroviny: salám měkký, sýr tvrdý, pršut, vejce, pepř, petrželka, strouhanka, olej
Karbanátek ze salámu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poY1
30 názorů