Játrové bramboráčky z trouby
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 190 kJ / 1 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,94 g |
Tuky | 62,64 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 2,77 g |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 13,11 g |
Sacharidy | 68,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem našla na internetu, malinko upravila. Autorem je Tana, tímto ji děkuji za rychlý a dobrý oběd.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2020 08:12
7. 5. 2018 20:13
4. 5. 2018 09:55
4. 5. 2018 00:29
23. 4. 2018 16:51
5. 3. 2017 19:08
5. 6. 2014 12:10
24. 3. 2014 17:02
27. 7. 2013 22:05
27. 7. 2013 17:41
25. 7. 2013 15:58
25. 7. 2013 13:16
19. 7. 2013 08:25
18. 7. 2013 22:52
18. 7. 2013 08:29
Jo včera jsem sehnala konečně olej ve spreji ve městě, tak bude mít premiéru
Rebíšku, děkuju za mňamku, bylo to moc dobré. Jen jsem přidala ještě drcený kmín. Přídávám foto a ukládám
A to ten můj je dosti konzervativní a bramboráky rád jen ty klasické, ovšem tu to tak vonělo, že "nebrblal", leč papkal
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 19 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 34 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Játrové knedlíčky posunou vývar na vyšší level. Zkuste je s pomocí videonávodu
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: bramboračky v troubě bramboráčky do trouby recepty rychlý levný oběd z vajec bramboráčky z trouby játrové bramboráčky jatrove bramboraky levné bramboráky bramboráky v troubě játrový bramborák bramboracky z do trouby oběd bramboráčky bramboraky s jatrama bramboracky a jatra recept na játrové bramboráky bramboráky z trouby braboračky jako kousky prášky na játra pečené bramboráčky v troubě s játrama pečené bramboráčky s játrama jatrovy bramborak recept
Suroviny: játra kuřecí, brambory, vejce, solamyl, sůl, pepř, majoránka, sádlo, cibule, česnek, kypřící prášek do pečiva
Játrové bramboráčky z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lkJM
28 názorů