Králík z Provence
Suroviny
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 12:23
Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.
14. 11. 2009 14:15
Bylo to skvělé
11. 9. 2009 08:09
Bodík
11. 8. 2009 21:59
bez komentare
23. 3. 2009 16:39
Bazalko, jsem ráda, že chutnalo, pečená cibule je výborná, dobrý nápad.
23. 3. 2009 16:38
Jo a bodík jsem taky přidala !
23. 3. 2009 16:24
Králík byl výborný. Měla jsem jen stehna, ne hřbet a neměla tak dlouhou slaninu na omotání, tak tam byly jen kousky. Přidala jsem rozmarýn a půlky cibulí. Pečená byla skvělá. Díky za recept.
20. 1. 2009 13:30
Mám docela často toto chutné králičí masíčko, určitě recept vyzkouším ať má rodinka zase změnu.
14. 1. 2009 13:07
Jsem ráda, že se vám recept líbí. Králíka nemáme moc často, jen když se mi podaří sehnat domácího, tak si ho potom snažíme vychutnat
zdenička00 -
zdenička00 -
13. 1. 2009 18:32
Papriko,"karlík " říkáme pracovně mému zatím nenarozenému vnoučkovi.A ty už víš,jak dopadne.Chudák!
13. 1. 2009 14:20
Jeden krásný králičí hřbet mám v mrazáku, takže je to jasné. Už jen podle popisu si umím představit tu chuť a jednička Tě, Maris, rozhodně nemine.
13. 1. 2009 13:51
Vypadá to opravdu luxusně
13. 1. 2009 12:46
Téda, Maruško, to je krása...tohle ani na první pohled jako králík nevypadá, to by mohlo projít
13. 1. 2009 12:32
Náááádhera a slinné žlázy mají opět pohotovost. Luxusní úprava. Mám v oblíbených. Až bude karlík, už vím jak dopadne. Dávám 1* už předem
13. 1. 2009 11:45
kriste a pane....tak toto je uzas, uzas, uzas...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 4 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Jak naporcovat králíka. Názorné video naučí jednoduchý postup i začátečníky
Králík je vyhledávanou pochoutkou. Jak jej naporcovat a v jakých receptech nejlépe využít
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů