Tykvovo - kuřecí pekáček
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 024 kJ / 1 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,20 g |
Tuky | 49,33 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 445 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 219,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inšpirovala som sa na www.tanikinerecepty.webnode. Recept som si upravila podľa seba.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2013 14:49
25. 9. 2013 13:21
23. 9. 2013 13:58
23. 9. 2013 13:42
23. 9. 2013 07:21
Jarča D.: nie, pečieš na 160-170°C, zykryté, pomaly, ryža je akurát.
Naďka, šlo, hocičo, len nie cuketa.
23. 9. 2013 03:40
23. 9. 2013 00:41
22. 9. 2013 23:34
22. 9. 2013 23:25
22. 9. 2013 22:44
vypadá to dost dobře
22. 9. 2013 21:45
22. 9. 2013 21:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 4 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 20 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: tanikine recepty recepty z kuřecího masa zapečené kužecí řízky kužecí paličky s tekvicí pekacek 25cm tanikine recepty.sk mali pekaček
Suroviny: kuřecí stehenní řízky, koření provensálské, paprika sušená sladká, sůl, pepř, olej, rýže, dýně, sůl, olej, pórek, paprika čerstvá červená, vývar kuřecí
Tykvovo - kuřecí pekáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/om4j
12 názorů