Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Zelí je jedna z klasických surovin staročeské kuchyně a zelná polévka patří k našim tradičním receptům. Uvařte si ji, jak se patří - a to s kusem dobré klobásy!
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,76 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 49,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory se musí uvařit jako první, protože po vložení zelí už by nezměkly.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2021 13:06
7. 5. 2020 22:28
Dekuji moc !!!!! :yes:
26. 11. 2016 16:54
A bez pridania múky ako vo väčšine receptov!
18. 1. 2014 15:40
18. 1. 2014 15:36
Uvařím brambory (nešetřit), přidám kysané zelí (cca 1kg pytlík) a koření (celý pepř)a nakonec pak gulášovku(cca 3 pytlíky) a 3-4 paprikové klobásy (nevařit dlouho,jinak se vyvaří), popř. trochu Klasiku.
Protože ji rodina miluje, vyjde mi z toho 5litrový hrnec.
Dá se jít kdykoliv a neškodí v jakémkoliv množství.
27. 9. 2013 18:04
27. 9. 2013 11:18
26. 9. 2013 22:14
26. 9. 2013 21:43
26. 9. 2013 19:58
26. 9. 2013 19:41
26. 9. 2013 19:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 minutou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 24 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 39 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: zelnice s klobásou zelňačka červená zelňačka s klobásou zelňačka s klobásou zelnacka recept červená zelnice s klobásou zelnačka polévka s klobásou videorecept zelnačka polévka s klobásou recept zelnačka polévka zelnačka top recepty zelňačka zelňačka polévka recept na zelňačku zelňačka z jednoho hrnce zelnačka s klobásou bez smetany a mouky recepty zelnačka červená zelnačka zelnačka s klobasou recept krémová zelňačka recept zelňačka s klobásou
Suroviny: klobása pikantní, cibule, brambory, zelí kysané, rajče, chilli paprika čerstvá, kmín celý, paprika sušená sladká, sůl, bobkový list, pepř celý, sádlo, vývar masový, smetana zakysaná
Pikantní zelňačka s klobásou v jednom hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YZLp
12 názorů