Jemná hořčičná polévka s celerem a smetanou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 623 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,96 g |
Tuky | 89,17 g |
Vláknina | 16,77 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 469 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 49,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://www.toprecepty.cz/recept/36520-smazene-patr...
Pokud nemusíte hořčici, použijte třeba kari koření. Celerovou bulvu lze nahradit řapíkatým celerem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2013 12:11
7. 10. 2013 15:29
6. 10. 2013 20:13
6. 10. 2013 18:36
6. 10. 2013 17:18
6. 10. 2013 16:12
6. 10. 2013 16:01
6. 10. 2013 15:30
6. 10. 2013 15:18
6. 10. 2013 15:11
6. 10. 2013 14:30
6. 10. 2013 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 2 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 10 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 17 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: kuchařka recepty jemná hořčičná omáčka horccna polévka recept horticna polévka hořčicová polévka
Suroviny: cibule, bulva celerová, vývar zeleninový, mouka hladká, máslo, olej, smetana kysaná, mléko, paprika čerstvá žlutá, hořčice, cukr
Jemná hořčičná polévka s celerem a smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ArVB
12 názorů