Půlnoční flamendr
Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová. Pokrm můžete podávat s chlebem, brambory, hranolky, nebo bramboráky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 262 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,93 g |
Tuky | 113,76 g |
Vláknina | 23,12 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Pokud spěcháme, můžeme použít tlakový hrnec. Protože je maso naložené, stačí vařit 10-12 minut a nechat dojít, dokud píst na hrnci nepovolí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2018 18:22
AngelSarah: Samozřejmě, kdo je nemá rád, nemusí je dávat
10. 9. 2018 10:06
je potřeba tam dát ty houby? ovlivní to hodně chut? :) u nás je nikdo nejí..
14. 10. 2017 21:14
Marie Švarcová : Ani my už neflamujeme, ale sem tam si to dáme
14. 10. 2017 19:58
to jsem často dělávala v mládí a vždy s úspěchem , dnes už neflámujeme ale rádi si to stejně dáme
26. 10. 2013 15:15
Nikina: Věčný problém našich poloviček, že?
26. 10. 2013 09:25
Jani to by mi doma neprošlo, drahá polovice nesnáší rajčata Ale já bych si jistojistě pochutnala
25. 10. 2013 23:11
Super, Jani!
25. 10. 2013 22:13
25. 10. 2013 19:45
hezká práce
25. 10. 2013 19:07
25. 10. 2013 14:30
Lákavá dobrota
25. 10. 2013 14:14
Teda děvčata, dnes máte samé lahůdky
25. 10. 2013 12:50
no právě jsem si říkala, že jsi dlouho nic nevložila a ono ejhle .
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 42 sekundami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 8 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 15 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: flamendr hovězí flamendr flamendr recept půlnoční recepty na flamendr recept flamendr recept na flamendr nejlepší flamendr flamender flamendr z hovězího masa flamendr recepty vynikajici flamendr flamendr s bramboracky flamendr videorecept flamendr se žampiony půlnoční maso top recepty flamendr vepřový flamendr recepty flamendr flamedr
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, česnek, olej, cibule, žampióny, paprika sušená sladká, vývar masový, protlak rajčatový, kmín drcený, chilli, kapie sterilovaná
Půlnoční flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn4X
13 názorů