Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 644 kJ / 2 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 222,12 g |
Tuky | 151,93 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 7,24 g |
Sacharidy | 122,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2014 13:18
7. 1. 2014 18:50
Každopádně mňam
Jo u nás nejradši s přírodní rýží
7. 1. 2014 18:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 22 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 50 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 52 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak připravit dokonalé játrové knedlíčky do polévky? Poradíme, jaká játra na ně použít a jak je zpracovat
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: hovězí játra po tyrolsku drůbeží játra po tyrolsku jatra po tyrolsku vepřová játra po tyrolsku játra po bavorsku kureci jatra po tyrolsku bavorska jatra bavorske játra tyrolské hovězí játra leber recept na vepřové játra bavorská vepřová játra po tyrolsku videorecept krůtí játra po tyrolsku bavorská na játra játra po tyrolsku s s bramborami jatra po německu drubeží játra po tirolsku tyrolsko recepty tyrolske játra recept hovezi játra po po tyrolsku
Suroviny: játra hovězí, slanina, pepř mletý, sůl, mrkev, petržel, celer, cibule, máslo, olej olivový, vývar zeleninový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, mléko, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, šťáva citronová
Játra po tyrolsku - Tiroler Leber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6yK7
3 názory