Filované vepřové palce a smetanové brambory
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 4 031 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 75,30 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Filování je zkrácený termín pro filírování, což je krájení na řezy, používá se zejména u vařeného, pečeného nebo grilovaného masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 2. 2014 19:58
10. 2. 2014 13:36
10. 2. 2014 11:22
Jinak bezvadné jídlo, škoda té fialové barvy!To by bylo něco!
10. 2. 2014 01:55
9. 2. 2014 20:41
9. 2. 2014 19:53
9. 2. 2014 19:46
9. 2. 2014 19:39
9. 2. 2014 19:11
(při prvním čtení jsem se lekla, četla jsem "fialové"-takže bez brýlí na čtení už ani krok )
9. 2. 2014 19:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Další recepty
Tématické fráze: vepřové palce palce z vepřové panenky recept vepřový palec veprove palce recept vepřové palce recepty filované maso vepřové plátky s bramborem na smetaně filírovaní co je filírovaní palce z vepřové panenky-recept vepřový palec recept recept vepřové palce vepřové a brambory recept jak pripravit veprove palce palce z panenky top recepty vepřové palce recept na vepřové palce vepřové plátky s brambory na smetané vepřový palec z panenky palce z vepřové panenky
Suroviny: palec vepřový, sůl, pepř čtyř barev, olej olivový, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, máslo
Filované vepřové palce a smetanové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kKx6
10 názorů