Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
Tuky | 80,99 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 97,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2016 00:51
29. 6. 2016 11:26
Si myslím, že u spagetka: to není ironie a pokud ano, tak to hodnotím
spagetka:
No vidíte, že to jde
Chtěl jsem vás požádat, že abyste specifikovala "čerstvý jazyk" ale nakonec jste se toho dobrala sama... Bych to ještě poněkud precizoval: čerstvý = syrový, že
Pokud vám to nebude proti srsti, navrhuji tuto "plodnou" debatu smáznout...
29. 6. 2016 10:06
29. 6. 2016 09:47
29. 6. 2016 09:45
29. 6. 2016 09:36
29. 6. 2016 09:33
29. 6. 2016 09:29
29. 6. 2016 09:25
29. 6. 2016 09:20
29. 6. 2016 09:17
29. 6. 2016 09:09
spagetka: Zdali už někdo zkoušel loupat syrový jazyk
29. 6. 2016 08:36
29. 6. 2016 08:29
28. 6. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 7 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 23 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
V čem obalit vanilkové rohlíčky? Úžasné voňavé cukroví dotvoříme nejlépe domácím vanilkovým cukrem
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší uzený hovězí jazyk jak oloupat uzený jazyk hovězí jazyk se sójovou omáčkou loupani uzeneho jazyka jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk jak loupat uzený jazyka omáčka na uzený jazyk uzený jazyk jak povařit uzený jazyk uzeny jazyk oloupat uzený jazyk doba vaření uzený jazyk, recept uzený jazyk top recepty doba varu hovězího uzeného jazyka recepty uzené mandlemi hovězí s mandlovou omackou uzeny hovezi jazyk loupání jak vařit uzený jazyk top uzený jazyk kdy oloupat uzený jazyk
Suroviny: jazyk hovězí uzený, smetana, máslo, mouka hladká, vývar masový, mandle, křen, cukr, šťáva citronová, sůl
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
27 názorů