Fantastické řízky
Výborně ochucené řízky si dá rád každý milovník smažených nebo grilovaných dobrot. Doplňte tyto řízky vhodnou přílohou a zeleninovým salátem a váš oběd bude naprosto dokonalý. Ať již z pánve nebo z grilu, jistě budou luxusní.
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 7 265 kJ / 1 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,82 g |
Tuky | 44,87 g |
Vláknina | 16,54 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 5,04 g |
Sacharidy | 51,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nebojte se použít všechny suroviny.Jídlo není příliš přesolené ani kořeněné.
Maso je výborné i na gril.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2019 15:45
Handika - fotku mažu, neodpovídá receptu, nejde o řízek obalovaný
24. 6. 2011 12:50
Výborné řízky . Dělala jsem vepřové i drůbeží a v marinádě nechala dva dny . Musím říct, že ty drůbeží byly mnohem lepší - přímo úžasné +24.bod
12. 4. 2011 12:32
je to vyborný
28. 3. 2011 15:41
Pridávam fotku včerajšieho obeda a bodNaložené mäso ešte nikdy nesklamalo,dá sa robiť na tisícky spôsobov a táto marináda je tiež výbornáAkurát som použila bravčové rezne namiesto kuracích.
11. 3. 2011 15:34
Dnes jsem je udělal z plecka .Naložil jsem maso přes noc a byli vynikající,tak měkké no prostě paráda.Dal bych aspon 10 bodů.+1
5. 1. 2011 13:34
2. 1. 2011 21:19
Dělala jsem je dnešska k obědu, moc chutnaly. Jenom jsem magi nahradila sojovkou a "pokusně" jsem dva obalila ještě ve strouhance a taky je to dobré teplé i po studenu. Letí ti bodík +1
28. 2. 2010 14:01
Jedním slovem paráda jak sv.ně! Já do té marinády ještě přilil kapku piva (Plzeň 12°) a bylo to fakt super křupavé a jako oheň !!!
23. 1. 2010 14:45
Davam bodik + fotografii (omlouvam se za sve amaterstvi). Bylo to vynikajici :)
9. 6. 2009 12:41
Řízky jsem udělal a byly výborné,nechal jsem je naložené přes noc.Ale jak říká Maruška chce to sůůůůůůůůl,( přiměřeně ).
19. 5. 2009 20:21
Dnes vecer som ich urobila. Priznam sa, ze ma neohurili :(. Asi preto, lebo som nemala majoranku.. mozno je to klucova ingrediencia. Je to dost pikantne, a malo slane. Uvazujem, ze by to mozno chcelo nejake maso s vyraznejsou chutou.
19. 4. 2009 11:06
Chtělo to přisolit,jinak
30. 3. 2009 21:37
No teda gabi, opravdu to je fantastické. Chtěla jsem je mít naložené aspoň hodinku, ale manžel přijel dřív, takžře tam byli ani né 15 minut. Jsou krásně křehoučké. Takže bodík a foto.
23. 3. 2009 11:37
Děkuji moc
19. 3. 2009 10:12
Gabi,klikni si u receptu na administrátorské rozhraní a můžeš si opravit ta vejce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 20 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 22 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 23 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 16 minutami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 22 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Tesco uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý a rychlý slaný koláč
Dani25 uvařila před 1 hodinou
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat fazole? Důležitý je výběr odrůd a správný postup při pěstování i sklizni
Jak uvařit fazolové lusky. Recepty na skvělé omáčky, saláty a zapékanou zeleninu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: řízky z plecka rizek z plecka řízky výborné měkké vepřové řízky fantastický řízek vepřové řízky z plecka křupavé vepřové řízky naložené maso na řizky plecko řízky aby byly řízky měkké plecko řízek křupavé měkké řízky naložené plecko řizky s plecka řízky z vepřové plece naložené řízky řízky z vepřového plecka plecko na řízky řizek s plecka fantastické řízečky
Suroviny: prsa kuřecí, vejce, maggi, koření kari, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, solamyl, pepř mletý, kmín celý, majoránka, česnek, olej
Fantastické řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADy7
19 názorů