"Moravský vrabec" po mexicku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 449,43 g |
Tuky | 72,41 g |
Vláknina | 73,85 g |
Cholesterol | 800 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 72,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je kombinace mexických Carnitas, v překladu Masíčka s Moravskými vrabci s příchutí Bavorské vepřové pečeně.
*) Maso, v mexickém receptu plecko, v Americe nahrazujeme úspěšně "country ribs", což jsou pruhy masa mezi žebry. Prorostlé tukem tak akorát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2011 23:40
23. 10. 2011 13:06
18. 10. 2011 13:29
11. 8. 2011 20:08
2. 7. 2011 15:32
23. 1. 2011 19:39
22. 1. 2011 20:07
22. 1. 2011 19:12
22. 1. 2011 18:45
Jak vidíš já tvou připomínku vzal v klidu.
21. 1. 2011 18:45
Už jsem byla nazvaná, že jsem na.... jistou "dámou", když jsem se ozvala proti Mr. Beanovi, dnes se projevil, jakou má úroveň, teď už si to nikdo přečíst nemůže u čokoládových loupáků, neboť bylo smazáno, někdo řekne názor a hned je za blba
21. 1. 2011 18:21
Dneska tu už proběhlo spousta zarážejících informací, tak jsem měla odvahu se zeptat a ejhle
21. 1. 2011 18:15
21. 1. 2011 18:12
Máš pravdu, vaříš pod vysokým tlakem v papiňáku
Ale už to není ono Ono je to sporné, zda se v papiňáku vaří nebo dusí
21. 1. 2011 18:07
Samozřejmě nejsem barbar a vím jak se vrabec dělá.
K tvé připomínce, nevšiml jsem si, že by se tohle dusilo. Převaří se a pak peče, o dušení není nikde řeč.
21. 1. 2011 18:03
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 21 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 44 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: moravský vrabec moravský vrabec recept moravští vrabci pečený moravský brabec peceni vrabci moravský brabec vepřové maso po mexicku šťavnatý moravský vrabec moravský brabec recept jak se vaří moravský brabec pečený vrabec vepřoví vrabci pečený brabec vepřové po mexicku vrabec moravské brabce maso po mexicku pečeny moravsky vrabec vepřové brabce moravský vrabec na pivě
Suroviny: maso vepřové, celer, mrkev, cibule bílá, česnek, vývar hovězí, pivo černé, sádlo, sůl, pepř
"Moravský vrabec" po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxPk
25 názorů