Voňavý mazanec
Zlatavý nadýchaný mazanec se tradičně připravuje k snídani na velikonoční neděli. Jeho přípravu usnadní domácí pekárna, ve které připravíme těsto. Z něj vytvoříme dva mazance, které posypeme plátky mandlí a upečeme.
Suroviny pro 2 kusy
2 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 13 379 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,96 g |
Tuky | 68,92 g |
Vláknina | 22,98 g |
Cholesterol | 479 mg |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 548,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2021 15:06
24. 12. 2019 19:04
24. 12. 2019 13:17
24. 12. 2019 12:19
11. 12. 2015 09:38
18. 4. 2015 08:27
17. 4. 2015 20:21
17. 4. 2015 18:50
17. 4. 2015 16:51
Chtěla bych se zeptat, můžu místo sušeného mléka dát sušenou syrovátku a případně kolik ?
17. 4. 2015 12:49
17. 4. 2015 11:51
7. 4. 2015 21:23
7. 4. 2015 21:14
7. 4. 2015 21:02
7. 4. 2015 08:55
Letos (v sobotu) byla dobrá konstelace hvězd na pečení mazanců zato jsem vyklopila dva téměř roztrhané beránky ale i tak byly velikonoce krásné
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 8 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak si připravit vonné bylinkové sáčky: Krásně provoní náš domov
Boží hod velikonoční: Proč by hospodyňky neměly už nic péct a kam s drobky z mazance?
Další recepty
Tématické fráze: peceni mazance jak dlouho se peče mazanec mazanec ze sušeného droždí mazanec z hery jak dlouho péct mazanec pečení mazancu na kolik pect mazanec na kolik se pece mazanec mazanec sušené droždí jak dlouho peceme mazanec pečený mazanec jak dlouho peci mazanec jak dlouho se péče mazanec? jak péci mazanec mazanec se sušeného droždí recept na dobrý mazanec recept na mazanec z hery na kolik se pecou mazance kdy se pece mazanec mazanec recept
Suroviny: voda, mléko sušené, mléko sušené, tuk hera, žloutek, cukr vanilkový, šťáva citronová, kůra citronová, cukr, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, vejce, rozinky, mandle plátkové
Voňavý mazanec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VkEO
17 názorů