Krémeš z medových plátů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2009 13:48
Mám recept na medové pláty takýto : 30 dag hladkej múky, 10 dag cukru, 1,5 lyžice rumu, 1 vajce, l žĺtok, 1 lyžica medu, 1,5 lyžičky sódy bikarbóny, 5 dag strúhaného masla . Zmiesiť, vyvaľkať na 2 pláty a upiecť.
22. 8. 2009 20:01
22. 8. 2009 19:51
22. 8. 2009 19:15
22. 8. 2009 16:07
22. 8. 2009 15:01
22. 8. 2009 11:24
22. 8. 2009 11:16
22. 8. 2009 11:15
Výbušná, určite nemáš recept od mamky - také rezy asi ako Marlenka, ocot, sóda do cesta...už staré mamy to piekli - asi 4 pláty medzitým vanilkový krém - kaša a maslo...
22. 8. 2009 10:57
22. 8. 2009 09:59
22. 8. 2009 09:01
22. 8. 2009 08:32
Povedala by som, že záleží na tých plátoch. Tie, čo som kúpola po mede aj chutia aj voňajú. A držia tvar.
22. 8. 2009 07:50
21. 8. 2009 23:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 32 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 26 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 34 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 40 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Víte nebo nevíte? Aneb 12 užitečných rad pro správné želírování
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Dort Esterházy podle Josefa Maršálka: Bílky na těsto je lepší nedošlehat a máslo a pudink do krému musí mít stejnou teplotu, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: kremes kremeše z medového těsta kremeš řezy recept na medove platy medové pláty kreméš z medového těsta medový zákusek řezy kremeše řezy kremeš kremeš recept kremeše kremež medove platy recept zákusek kremeš medové zákusky recepty kremes recept na kremeš kremeš na plech medové pláty recepty kremeš bez pečení
Suroviny: pláty medové, mléko, zlatý klas, cukr, cukr vanilkový, žloutek, tuk hera, šlehačka v prášku, mléko, čokoláda na vaření, tuk
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
42 názorů