Andaluzské Gazpacho
Suroviny
Porce: 6-7
Nutriční hodnoty
Energie | 6 187 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 79,50 g |
Vláknina | 35,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 153,91 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V horkém létě je polévka výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2017 22:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 19 sekundami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nezralý angrešt je výborný na zavařování, zralý na moučníky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Dvanáct nejlepších jídel z rajčat: Dáte si klasickou omáčku, studenou polévku nebo tataráček?
Další recepty
Tématické fráze: gazpacho pohlreich gaspacho pohlreich andalúzské gaspacho gazpacho recept gazpačho gaspacho andaluzske uzené gaspacho gaspach gazpačho recept pohlreich gazpačo andaluzská čočka recept gazpacho top recepty gaspacho vyborny recept andaluzska čočka gazpačio recept na gaspacho horké gazpacho recepty andaluzske gaspach gaspacho balsamico gazpacho polévce
Suroviny: paprika čerstvá červená, cibule, česnek, rajče, olej olivový, okurka čerstvá, pepř, cukr, sůl, balsamico, ajvar, vývar hovězí
Andaluzské Gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r67L
1 názor