Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 260 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 99,40 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 21,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Servírujeme s citrónem, pokrájeným na měsíčky nebo na kolečka tak, aby se dala ryba pokropit vymačkanou citrónovou šťávou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2015 11:38
Pstruha v troubě podobně peču často. Nedovedu si ale představit čekání s upečenou rybou na to až se udělají zemáčky.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 19 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 47 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 49 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na bylinkách pstruh pečený v troubě pečený pstruh na bylinkách pstruh duhový pečený v troubě pstruh peceny v troube se špenátem bylinky na rybu pstruh s bylinkami pečený v troubě jak dlouho pect pstruha v troube pstruh v troubě příprava pstruha v troubě recept pstruh v troubě pstruh pečený bylinky tovacovsky kapr losos na bylinkach v troube recept pstruh na bylinkách pstruh pečený na bylinkách pečený pstruh v troubě jak dlouho pěct rybu v troubě jak dlouho pecu pstruha pstruh v troube recept
Suroviny: pstruh, máslo, kmín celý, sůl, petrželka, máta, tymián, šalvěj, bazalka čerstvá, kopr, rozmarýn, cibule šalotka, citron, brambory, hrášek mražený, mrkev
Tovačovský pstruh v troubě pečený na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vr9r
1 názor