Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 126 kJ / 30 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,30 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tofu může být i mandlovo oříškové nebo obyčejné, klidně i marinované nebo uzené. To oříškové je chuťově výraznější, proto není potřeba na závěr tolik sojové omáčky k dochucení.
Můžeme i ochutnat při podušení, a pokud už sojová omáčka není potřeba, můžeme ji kapnout do vody, ve které se vaří nudle a pak nudle smíchat se směsí.
Pokud chceme mít papriku hodně měkkou, můžeme ji chvilku dusit před přidáním samotného tofu. Já jsem dala na cibulku oboje zaráz a úplně to stačilo.
Je to trochu neobyčejné jídlo, ale moc dobré a rychlé.
Když se použije tofu bez špaldy, je vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 2. 2016 14:23
27. 1. 2016 14:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 9 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 11 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: mandlovo oříškové tofu špalda s tofu mandlovo oříškové
Suroviny: tofu, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, olej olivový, nudle rýžové, omáčka sojová tamari
Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DlzY
2 názory