Restovaný patizon
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Patizon většinou obalujeme jako řízek, ale zbyly mi čtyři kousky, tak jsem je jen osolila, nechala vypotit, pokapala česnekovým olejem a orestovala na pánvi. Můžeme ho také péci na plechu s pečícím papírem, pokapaný olejem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2016 22:05
Jana Remkova: Jani, jen jsem to zkusila, jak to bude chutnat a bylo to chuťově lepší než smažené, ale musí se ten patizon něčím potřít,ochutit díky
6. 11. 2016 21:12
popoluska340: no, zkus, ale nevím, chuť bude jiná
6. 11. 2016 17:25
Ja som nezohnala patozon.spravim s cuketou,aj ked to nebude ono.
6. 11. 2016 15:58
Jo, vlastně, já se tě ptala na postup! Díky, Ivo, pokud seženu patizon, zkusím, moc se mi líbí ta barva patizonu
6. 11. 2016 13:21
6. 11. 2016 07:42
Patizon mám moc ráda, dělám z něj i zelí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 23 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 29 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 52 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
7 rychlých obědů v barvách a vůni podzimu. Jednoduché recepty na jídla, která nás během sychravého počasí zahřejí
Další recepty
Tématické fráze: patizon recepty recepty z patizonu patizon patizon recept patizon nejlepší recepty recepty patizon recepty na patizony patizony recepty nejlepší recepty z patizonu patyzon patyzon recepty recept z patizonu recept na patizony recepty z patyzonu co z patizonu patison recept patyzon recept patizony recept recept na patizon recept patizon
Suroviny: patizon, sůl, česnek
Restovaný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wYz
6 názorů