Smažené mlíčí
Suroviny pro 2
2
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2016 01:56
17. 12. 2016 21:05
17. 12. 2016 20:59
16. 12. 2016 13:46
Naznačil jsem to níže, ale asi ne dost srozumitelně (či kategoricky? ale mlíčí co si pohovělo v mrazáku je po tepelné úpravě jiné než čerstvé (či nemrazené z lednice).
Prosím, prosím, oči dělám, zkuste sehnat živou rybku s mlíčím, či před Svátky hmotně "zainteresovat" (na to jsou nejlepší makronky) zabíječe kaprů, že aby vám mlíčí schraňoval...
A pak usmažte (uvařte) vedle toho mraženého.
No, je to jako nebe a gajdy, uvídíte či spíše pochutíte
15. 12. 2016 17:08
12. 12. 2016 17:58
12. 12. 2016 17:31
12. 12. 2016 09:26
11. 12. 2016 21:02
Kapří mlíčí (nemražené) patři k lehce dostupným tuzemským delikatesám
Akorát se příprava nesmí přešvihnout s délkou tepelné úpravy I do polévky dávám mlíčí až na samý závěr vaření - zůstane jako "máslo"
Mlíčí z větších kusů mívá často na spodních částech laloků zaděláno na ukládání tuku. Mnohdy tuk takřka splývá s mlíčím a obtížně ho lze rozeznat zrakem, či hmatem (podobné je to s tukem na spodku břicha)
I malé množství rybího tuku dokáže (i v polévce) pokazit chuťový zážitek z jídla
Existuje jednoduchý způsob, jak se tuku dobrat a spolehlivě jej odstranit: Stačí rozdělené vnitřnosti hodit do studené vody ať si naposledy zaplavou a takřka okamžitě tuk, nebo vnitřnost s tukem vyplave na hladinu. Čisté maso odebereme, z ostatního odstraníme tuk (pro kontrolu maso znovu dáme do vody) a máme čisté vnitřnosti k další kuchyňské úpravě
...a blízko, blizoučko Štědrý den
11. 12. 2016 19:45
11. 12. 2016 18:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 2 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 5 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Jak na kapří vnitřnosti? Jikry a mlíčí můžete nakládat i smažit, rybář Lacina ve videu prozrazuje své tipy
Další recepty
Tématické fráze: smazene mlici mliči smažené rybí jikry a mlíčí recept na mlíčí jak naložit jikry a mlíčí co s mlíčím uprava mlíčí s z kapra mlíčí z kapra do polévky recept naložené mlíčí a jikry jak uvařit mlíčí kapři mliči smažené kapří jikry smažené mlící a jikry jak upravit mlíčí z kapra mražené jikry a mlíčí smažené jikry smažené rybí mličí kapří mlíčí recept recept mlíčí jak upravit mlíčí
Suroviny: kapr, vejce, mléko, mouka hladká, strouhanka, pepř, olej
Smažené mlíčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWZz
11 názorů