Podmáslový řízek
Pokud chcete v neděli smažit opravdu křehké a voňavé řízky, začněte podle našeho receptu s přípravou o den dříve. Naložení masových plátků do podmáslí se postará o zkřehnutí masa, použité okořenění pak umocní finální chuťový zážitek na talíři.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 1 832 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,25 g |
Tuky | 25,14 g |
Vláknina | 1,71 g |
Cholesterol | 668 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Apetit 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 6. 2023 15:39
tara23: jsem moc ráda, že chutnalo
10. 6. 2023 12:08
hodně příjemná změna klasiky, skvělý řízeček
27. 5. 2023 11:42
Marie Svarcova: děkuji, Maruško ano, i jogurt nebo kefír - ten mám domácí a moc ráda ho v kuchyni používám.
27. 5. 2023 08:34
skvělý recerpt a krásné foto, řízky jsou měkoučké, šťavnaté a voní česnekem, když nemám podmáslí dělám i s jogurtem
1. 8. 2020 10:26
lucadanek: podmáslí stejně jako třeba jogurt maso spolehlivě zkřehčí a jsou vždycky výborné...
A ten od Cat je fešák
A ten od Cat je fešák
1. 8. 2020 10:06
Joo..a recepty jsou skvělé..takže děkuji...
1. 8. 2020 10:04
Výborné..dělám jen z kýty..aby nebyly suché
22. 2. 2020 20:10
Ivusa: děkuji! No, klasické řízky to nejsou. Česnek tam bude vonět tak moc, kolik ho použijete - dejte jen jeden menší stroužek, ten to chuťově určitě nepřebije
22. 2. 2020 15:00
Jsou krásné ty řízečky. Chci se zeptat,není v tom moc cítit ten česnek ???? Kdysi dávno jsem dělala něco podobného ,ale doma se to neujalo ,protože jsem dala (zřejmě) víc česneku ,a bylo to moc "česnekové " Jinak krásná fotka a bodík už letí
17. 11. 2017 12:53
Krasaveček
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 8 minutami
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 45 minutami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 2 hodinami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5 častých chyb při smažení řízků: Možná se dopouštíte chyby, ani o tom nevíte
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Co takhle dát si lehký bramborový salát? Jak udělat oblíbenou vánoční pochoutku bez majonézy?
Další recepty
Tématické fráze: podmáslové řízky veprove rizky v podmasli jak naklepat rizky podmáslový kuřecí řízek recepty s podmáslím šlehaný řízek vepřové na podmáslí řízky v podmásli řízky s podmáslím recepty kuřecí řízky v s podmaslim řízky v recepty s podmaslim recept řízky v s podmáslím maso v podmáslím co se zbytky řízků co se zbytku řízky podmásový řízky podmáslový kuřecí podmáslový kuřecí řízek recept řizek recept podmáslové kuřecí řízky
Suroviny: řízek vepřový, podmáslí, česnek, šalvěj, hořčice dijonská, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Podmáslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OvWG
10 názorů