Guláš z patizonů
Suroviny
Porce: asi 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,11 g |
Tuky | 42,27 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 61,08 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2019 18:41
MamlajdaD: Anička, kedysi padla 1. tekvica na plnenú tekvicu a patizón tiež. Teraz sa mi to neoplatí, jedla by som to týždeň. Guláš je iná záležitosť. Dnes som bola na 12 km vychádzke do okolia Košíc a tak ráno som varila. Aj tento guláš, aj rendlík s fazuľkou. Ten som už zdlabala, guláš ostal na zajtra.
27. 7. 2019 18:34
tejaja (moderátorka): Terezko, no jen zírám, tys to uvařila a nafotila! A máš to opravdu parádní (jako všechno ), i hezky barevné, až se mi sbíhají sliny. Kdo umí, ten umí! Zahrádku už nemám skoro deset let a jen pomalu si zvykám, že musím některé věci kupovat (např. nakládané okurky - těch jsem dělala okolo osmdesáti sklenic pro celou rodinu a když jsem si poprvé byla koupit okurky v obchodě, byla jsem jako podebraná, byl to hodně divný pocit), no a patizon si taky neutrhnu a ani nekoupím. Pořád si nemohu zvyknout. Tak proto ta zmínka o cuketě, pro mně jediné řešení. A teď ještě mých stotisíc (a ještě víc) díků za vyzkoušení receptu a za ty parádní fotky Opravdu děkuji mnohokrát, ba stotisíckrát! Děkuji, zdravím a měj se moc hezky
27. 7. 2019 17:53
Recept mi pripomenul, že je sezóna. Robievam tento guláš z patizónov alebo tekvíc už niekoľko desiatok rokov, recept bol kedysi vo Vlaste ale Květoch, už si nepamätám. Ale nie je to podstatné. Je to výborné jedlo, akurát ja nedávam párok, len klobásu. Tentokrát som pridala kvôli receptu aj párok. https://www.toprecepty.cz/recept/5820-tykvovy-gula...
Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.
Pri všetkej úcte k autorke, použiť cuketu nedoporučujem. Pred rokmi som to skúšala, ale nie je to ono. Cuketa (aj malá) má veľký obsah vody, aj pri krátkom dusení kocky zmäknú, nie je to ono. Ale z tekvice alebo patizónu je to super jedlo.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 30 minutami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 38 minutami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 41 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 43 minutami
Kuře na paprice
vervla uvařil před 51 minutami
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 1 hodinou
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: guláš z patizonu patizon recept patizon recepty patizony recepty recepty z patizonu patizon guláš guláš s patizonu recept na patizon gulas z patizon recepty patizon gulas s patizonem guláš z patyzonu patizony po cuketach na zahradce recepty z patizony guláš z patisonů patizon výborný top recepty recepty patizony zeleninový guláš s patizony patizon ve vlastní šťávě
Suroviny: olej, slanina, cibule, česnek, patizon, paprika, koření, sůl, paprika, rajče, klobása, párky, jíška
Guláš z patizonů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xgqP
3 názory