Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,88 g |
Tuky | 263,26 g |
Vláknina | 59,81 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,46 g |
Sůl | 40,90 g |
Sacharidy | 199,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2019 15:02
7iveta68 Moc ti děkuji, že jsi jí udělala. Ubrala jsem v receptu olej i ocet. Ještě jednou dík.
22. 9. 2019 19:28
Jaromira18: neviem, ale mne to príde strašne kyslé aj oleja by som ubrala.Včera som to varila a tam strašne cítim octovú chuť ,nabudúce určite uberiem octu aj oleja.
22. 9. 2019 11:58
7iveta68: Než se veškerá šťáva vyvaří, tak kyselost je akorát. Je to taková papriková pasta, která se dá použít na vše. Před pár dny jsem jí dělala s červených paprik, máme jí moc rádi.
21. 9. 2019 20:50
nie je tam toho octa veľa?
7. 9. 2019 15:57
Simona Skolakova: Každému moc chutná, dělám jí přes 40 roků. Šla by tam dát pálivá paprika, ale lepší jí je dát jí tam, až podle potřeby.
7. 9. 2019 12:11
Díky za vysvětlení
7. 9. 2019 10:33
Simona Skolakova: Fotila jsem to na lžičce, aby bylo vidět, že je to husté jak povidla. Není tam koření je to základ pomazánky, pokaždé když jí jdu použít dám do ní koření jakou chuť potřebuji. Tento recept je pro zpracování přebytků na zahradě, můžou to být i papriky. Na dochucení záleží na co ji použijeme.
7. 9. 2019 08:24
Simona Skolakova: na té fotce kde je na talířku lžička s pomazánkou je vidět, že to řídké není - na lžičce je kopeček pomazánky
6. 9. 2019 23:27
Nenazvala bych to pomazánkanic proti receptíku,ale toto není pomazánka,ta by neměěla být řídká,co si budeme povídat,je to směs určo vynikající,ale pomazánka to není
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 5 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 21 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak pěstovat pastiňák? Podobně jako další kořenovou zeleninu, jen pozor na alergické reakce
Další recepty
Tématické fráze: kozí rohy zpracování jak se dělá pasta z kozích rohů kozí rohy s pomazánka s česnekem kozí rohy pomazánka kozí pomazánka pomazánky na topinky pomazánka na topinky kozí rohy pasta papriky a kozí rohy zpracování hořčice z kozích kozích rohů zpravovani kozich rohů recepty pálivy kozí rohy pasta zpracování beraních kozich rohu jak použít kozí rohy paprikyy - kozí rohy zpracování zpracoání kozích rohů tousty z kozich rohu čalamáda z z kozích rohů pomazánka kozí roh
Suroviny: paprika kozí roh, rajče, cibule, česnek, ocet, olej, hořčice plnotučná, sůl, cukr, pepř mletý, paprika sušená sladká
Pasta z kozích rohů na topinky, maso a dochucení jídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QylM
9 názorů