Květákový salát s čedarem a slaninou
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 234 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,77 g |
Tuky | 138,92 g |
Vláknina | 10,14 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,38 g |
Sacharidy | 19,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 1. 2020 20:37
18. 1. 2020 20:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 27 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 29 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 40 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 42 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
Další recepty
Suroviny: květák, sýr chedar, slanina anglická, cibule červená, salát římský, majonéza, smetana zakysaná, šťáva citronová, cukr, sůl, pepř mletý
Květákový salát s čedarem a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0QB5
2 názory